Κνούντλς (Γερμανικό φαγητό)

29 Αυγούστου 201005:46

knoutdlsΚνούντλς (Γερμανικό φαγητό)

 

Υλικά (για 4 άτομα):

  • μπαγιάτικο ψωμί (όχι πολύ σκληρό όμως)
  • κόκκινη σάλτσα από κρέας κοκκινιστό
  • γάλα
  • νερό
  • 1 αυγό
  • κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • λάδι
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση:

Παίρνουμε το μπαγιάτικο ψωμί και το κόβουμε σε μέτριους κύβους. Το βάζουμε σε ένα πολύ μεγάλο μπολ και προσθέτουμε λίγο γάλα και νερό. Τα αλέθουμε.

Τηγανίζουμε το μαϊντανό και το κρεμμύδι, ίσα-ίσα να μαραθούν. Τα προσθέτουμε κι αυτά στο μείγμα και αλέθουμε ξανά.

Τα αφήνουμε 10′ και βάζουμε μια κατσαρόλα με νερό και αλάτι να βράσει.

Όταν το νερό βράσει βάζουμε μέσα τα κνούντλς. Θα είναι έτοιμα όταν αρχίσουν να επιπλέουν στο νερό.

Τα σερβίρουμε με τη σάλτσα αφού πρώτα την έχουμε ζεστάνει. Να βεβαιωθείτε πως υπαρχει αρκετή για τον καθένα σας.

Καλή όρεξη!

http://greekcook.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr