Η εξωτική ταϊλανδέζικη κουζίνα έρχεται εύκολα και γρήγορα να μοσχοβολήσει το σπίτι μας. Δοκιμάστε τη!
Ζεσταίνουμε το λάδι σ’ ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Ρίχνουμε το ξερό κρεμμύδι και το μαγειρεύουμε για 4 λεπτά.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά. Προσθέτουμε το κάρι και το φρέσκο κρεμμυδάκι. Ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα και μαγειρεύουμε για 1 λεπτό. Προσθέτουμε το γάλα, το ζωμό και τη ζάχαρη. Περιμένουμε μέχρι να πάρουν βράση. Προσθέτουμε τη ντομάτα και μαγειρεύουμε για άλλα 2 λεπτά. Βάζουμε στο τηγάνι τις γαρίδες και μαγειρεύουμε για 4 λεπτά.
Μεταφέρουμε το φαγητό μας σ’ ένα βαθύ μπολ και το σερβίρουμε πάνω σε ρύζι basmati.
Πασπαλίζουμε τον μαϊντανό.
http://www.lovecooking.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;