Το πιο αριστοκρατικό πιάτο της Ιαπωνικής κουζίνας. Το σασίμι είναι με γάλα κομμάτια ολόφρεσκου ψαριού, βουτηγμένα σε ντιπ.
Κόβουμε τα κομμάτια του ψαριού όπως και στη φωτογραφία και τα σερβίρουμε σε πιατέλα.
Βουτάμε κάθε κομμάτι στη σάλτσα σόγιας και βάζουμε ελάχιστο γουασάμπι επάνω τους.
http://www.lovecooking.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;