Ρύζι με Τζίντζερ και Κόλιανδρο

15 Σεπτεμβρίου 201022:00

rice-lovecooking-cilantroΜε ασιατικές ρίζες θα απολαύσετε μια πικάντικη, γεμάτη, αλλά ελαφριά γεύση!

Συστατικά συνταγής

  • 1 κούπα βρασμένο ρύζι
  • 1 1/3 κούπας φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο
  • 2 κ.τ.σ. φρέσκο τζίντζερ ψιλοκομμένο
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 1 κούπα λευκό κρασί
  • 2 κ.τ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Οδηγίες συνταγής
Σε ένα τηγάνι, τοποθετούμε το τζίντζερ και το κρεμμυδάκι μαζί με το ελαιόλαδο. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε και αποσύρουμε από την φωτιά. Ανακατεύουμε με τον κόλιανδρο και σερβίρουμε.

Διάρκεια: 17 λεπτά

http://www.lovecooking.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr