Εξαιρετική μαρμελάδα σύκο που θα νοστιμέψει τόσο το ψητό ψωμί σας όσο και το κατσικίσιο τυρί σας.
Συστατικά συνταγής
Ξεφλουδίζουμε τα σύκα και τα κόβουμε σε κομμάτια. Καθαρίζουμε και κόβουμε τα μήλα σε λεπτές φέτες. βάζουμε τα φρούτα σε μια κατσαρόλα και τα βράζουμε για 10 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζάχαρη και τη βανίλια. Ψήνουμε σε μέτρια φωτιά 15 λεπτά ακόμα ανακατεύοντας συνεχώς. Την μοιράζουμε και την κλείνουμε σε βάζο που έχουμε αποστειρώσει.
Διάρκεια: 1 ώρα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;