Εδώ οι πιπεριές παίρνουν τον κυρίαρχο ρόλο και συνοδεύουν μυσταγωγικά το κοτόπουλο σε μία πικάντικη πανδαισία.
Σοτάρουμε το κοτόπουλο στο λάδι μέχρι να ροδίσει. Σβήνουμε με το χυμό πορτοκαλιού και το μηλόξυδο. Προσθέτουμε το ξύσμα, το χυμό ντομάτας, τη γλυκιά σάλτσα τσίλι, το ζωμό κοτόπουλου και τις πιπερίτσες πίρι – πίρι. Αφήνουμε να βράσουν για 35 -40 ανάλογα με το πόσο μεγάλα είναι τα κομμάτια του κοτόπουλου, σε μέτρια φωτιά με κλεισμένο το καπάκι της κατσαρόλας.
Προσθέτουμε τις πιπεριές, τα μανιτάρια, αλάτι και πιπέρι. Βράζουμε για άλλα 15-20 λεπτά και κλείνουμε το μάτι. Προσθέτουμε το τυρί και το μαϊντανό. Κλείνουμε το καπάκι και αφήνουμε το φαγητό να ξεκουραστεί για 10 λεπτά. Σερβίρουμε ζεστό.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;