Ένα καταπληκτικό επιδόρπιο, συγγενές στο δικό μας ρυζόγαλο με εξαιρετική κρεμώδη γεύση και βελούδινη υφή.
Συστατικά συνταγής
Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 180ο C. Αλοίφουμε ένα πυρίμαχο με βούτυρο. Βράζουμε σε μια κατσαρόλα την κρέμα, το γάλα, τη βανίλια, τη ζάχαρη και το ρύζι και ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε το μείγμα στο πυρίμαχο. Πασπαλίζουμε με την κανέλα στην κορυφή και ψήνουμε για 15 λεπτά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά στους 160ο C και ψήνουμε για ακόμα 1 ώρα. Είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
Διάρκεια: 55 λεπτά
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;