Μια εύκολη συνταγή με απλά υλικά που θα δώσει μια νότα ανανέωσης στην καθημερινότητα μας. Φθηνά, εύκολα αλλά διαφορετικά.
Συστατικά συνταγής
Βράζουμε το ρύζι και το στραγγίζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία.
Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι μέχρι ν’ αρχίζει να καπνίζει και ρίχνουμε το κύμινο για 20 δευτερόλεπτα. Προσθέτουμε αμέσως το κρεμμύδι και το σοτάρουμε για 3 λεπτά.
Τώρα ρίχνουμε το ρύζι και μαγειρεύουμε για 5-6 λεπτά σε δυνατή φωτιά ανακατεύοντας μέχρι το ρύζι να ροδίσει και αρχίσει να γίνεται τραγανό. Άμα αρχίσει να ξεραίνεται ραντίζουμε με λίγο λάδι ακόμα.
Όση ώρα μαγειρεύουμε το ρύζι μας, σ’ ένα άλλο τηγάνι τηγανίζουμε τα αυγά.
Μόλις το ρύζι γίνει τραγανό το σερβίρουμε στα πιάτα και από πάνω βάζουμε από ένα αυγό και τα συμπληρωματικά.
Διάρκεια : 1 ώρα και 15 λεπτά
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;