Επιτυχής ήταν η πρώτη απόπειρα του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης για τη διοργάνωση Σεμιναρίου Θρακιώτικης Δημιουργικής Κουζίνας.
Η σεφ Στέλλα επιμελήθηκε τη διοργάνωση που είχε αρκετούς συμμετέχοντες και αποτέλεσε μια καλή αρχή. Η Στέλλα Σπανού που έχει αναπτύξει και συγγραφική δραστηριότητα στον τομέα της θρακιώτικης κουζίνας, δίνει ιδιαίτερη σημασία στην προβολή της ιδιαίτερης τοπικής κουζίνας, ως απαραίτητου συστατικού για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.
Η εκδήλωση έγινε στο Εστιατόριο Ξανθίππη υπό τη διοργάνωση του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;