Ένα πλούσια γευστικό πιάτο, αγαπητό στα παιδιά και εύκολο στην παρασκευή του
Συστατικά συνταγής
Για τη σάλτσα ντομάτας
Για τη σάλτσα
Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν και σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να εξατμισθεί το αλκοόλ και προσθέτουμε τη ντομάτα, τη ζάχαρη, αλάτι και πιπέρι. Μόλις πάρει μία βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε το σκεύος και μαγειρεύουμε για 10 – 12 λεπτά ή μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Σερβίρουμε το ρολό με τη σάλτσα ντομάτας και συνοδεύουμε με πουρέ, σοτέ λαχανικά ή βραστές πατάτες.
Διάρκεια: Προετοιμασία 10 λεπτά, μαγείρεμα 75 λεπτά
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;