Μέτριας δυσκολίας συνταγή αλλά υπέροχη! Ξεροψημένα παϊδάκια με επικάλυψη από γιαούρτι και ταντούρι. Γίνεται γρήγορα με τέσσερα μόνο υλικά! Απολαύστε τη!
Συστατικά συνταγής
Βασικά υλικά
Παίρνουμε ένα κουταλάκι του γλυκού ξύσμα από το λεμόνι και μία κουταλιά της σούπας από το χυμό. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ξύσμα, το χυμό, το γιαούρτι, αλάτι και το ταντούρι. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. προσθέτουμε τα παϊδάκια στο μείγμα, καλύπτουμε με το μείγμα, σκεπάζουμε το μπολ και αφήνουμε για 2 ώρες. Ψήνουμε τα παϊδάκια στο γκριλ και τα σερβίρουμε όσο είναι ζεστά.
Διάρκεια: Προετοιμασία 2 ώρες και 10 λεπτά,ψήσιμο 15 – 20 λεπτά
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;