Σοκολατίνα
Υλικά:
Εκτέλεση:
Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα.
Βάζουμε τη σοκολάτα με το βούτυρο να λιώσουν σε πολύ χαμηλή φωτιά – όχι να βράσουν.
Χτυπάμε τους κρόκους με τη ζάχαρη, λίγο αλάτι και το baking powder. Προσθέτουμε το αλεύρι και χτυπάμε ώστε να γίνει μια λεία ζύμη. Προσθέτουμε τη σοκολάτα και ανακατεύουμε καλά. Μετά προσθέτουμε τη μαρέγκα και ανακατεύουμε ελαφρά.
Βουτυρώνουμε ένα ταψί και ψήνουμε το γλυκό σε προθερμασμένο φούρνο για 23 λεπτά στους 200 βαθμούς στην κάτω σχάρα.
Γαρνίρουμε με ζάχαρη άχνη ή σαντιγύ.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;