Αρνίσια Σουβλάκια με Δυόσμο και Γιαούρτι
Υλικά:
1 κιλό (χωρίς κόκκαλο) Αρνίσιο μπούτι
1/2 φλιτζάνι άπαχο Γιαούρτι
2 κουταλιές φρέσκος ψιλοκομμένος Δυόσμος
1 μέτρια Κόκκινη(ες) πιπεριά(ες)
4 σκελίδες πολτοποιημένες Σκόρδο
2 κουταλιές Χυμός λεμονιού
2 κουταλιές Ζελέ δυόσμου
Τρόπος παρασκευής
Κόψτε το αρνί κύβους 3 εκ.
Ανακατώστε σε ένα μπολ το ζελέ, το γιαούρτι, το σκόρδο και το χυμό.
Βάλτε το αρνί και ανακατώστε καλά.
Σκεπάστε και βάλτε το μπολ στο ψυγείο 3 ώρες ή όλη τη νύχτα.
Κόψτε την πιπεριά κομμάτια 3 εκ.
Περάστε το αρνί και την πιπεριά σε 8 καλαμάκια και πασπαλίστε τα με το δυόσμο.
Βάλτε τα σουβλάκια πάνω στη ζεσταμένη και λαδωμένη πλάκα ψησίματος και ψήστε τα μέχρι να ροδίσουν γύρω γύρω και να ψηθούν μέσα όσο θέλετε. Σερβίρετέ τα με επιπλέον ψιλοκομμένο δυόσμο.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;