Ζουμερά φιλέτα σολωμού μαγειρεύονται πάνω σ’ ένα στρώμα από ρύζι σ’ ένα έθνικ πιάτο που ετοιμάζεται σε μόνο 20 λεπτά.
Συστατικά συνταγής
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τον ζωμό με το γάλα της καρύδας, το κάρυ και το lemon grass.
Ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα και μόλις πάρουν βράση ρίχνουμε το ρύζι και τα φασολάκια και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά.
Βάζουμε τα φιλέτα του σολωμού από πάνω και συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να γίνει το ρύζι και ο σολωμός.
Γαρνίρουμε με τα φύλλα του μαϊντανού και τις φέτες του λάιμ με τις οποίες θα ραντίσουμε το πιάτο μας.
Διάρκεια: 20 λεπτά
Πηγή: http://www.lovecooking.gr/
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;