Φιλέτο με πιπέρι και μπαλσάμικο από την Ιταλία
συστατικά
Σπάμε χοντροκομμένα στο μπλέντερ τα πιπέρια και τα απλώνουμε στον πάγκο εργασίας.
Πασπαλίζουμε με αλάτι και πατάμε με το χέρι μας τα φιλέτα, έτσι ώστε να κάνουν μια πιπερdτη κρούστα από όλες τις πλευρές.
Σε αντικολλητικό τηγάνι που έχουμε ζεστάνει καλά, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε τα φιλέτα,2 λεπτά από κάθε πλευρά.
Σβήνουμε με το μπαλσάμικο. Σερβίρουμε με διάφορα ψιλοκομμένα λαχανικά που θα σοτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο στο τηγάνι
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;