Ένα κρύο επιδόρπιο με άρωματα από ρούμι, καφέ και σοκολάτα από την Αγγλία , ιδανικό για να κλείσει ένα λουκούλειο γεύμα!
Συστατικά συνταγής
Χτυπάμε τους κρόκους με την ζάχαρη να ασπρίσουν πάρα πολύ. Διαλύουμε τον καφέ στο ρούμι και τον ρίχνουμε στα αυγά χτυπώντας και πάλι. Σε δυο διαφορετικά μπολ χτυπάμε το ασπράδι σε πολύ σφιχτή μαρέγκα μαζί με την κρέμα γάλακτος. Ενώνουμε προσεκτικά με το μίγμα των κρόκων ώστε να μην κόψει! Ρίχνουμε το μίγμα σε μια φόρμα και τοποθετούμε στο ψυγείο για 5-6 ώρες. Έπειτα σπάμε την σοκολάτα και την λιώνουμε σε μπεν μαρί. Βυθίζουμε την φόρμα σε ζεστό νερό και ύστερα την αναποδογυρίζουμε σε μια πιατέλα. Γαρνίρουμε γύρω γύρω με την σοκολάτα και με λίγη σαντιγύ!
Διάρκεια: προετοιμασία 20 λεπτά & 6 ώρες για την ψύξη
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;