Τούρτα κρέμας βουτύρου
Υλικά:
για την κρέμα:
για τα μπισκότα:
Εκτέλεση:
Για τα μπισκότα: δουλεύουμε τη ζάχαρη και το βούτυρο για 10 λεπτά, προσθέτουμε τα ασπράδια και χτυπάμε για 3 λεπτά ακόμα, προσθέτουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύουμε. Βάζουμε τη ζύμη στο κορνέ και φτιάχνουμε μικρά μπισκότα σε βουτυρωμένο ταψάκι, ψήνουμε για 8 λεπτά.
Η τούρτα χρειάζεται να μείνει στο ψυγείο πολλές ώρες και βέβαια δεν συνίσταται σε διαβητικούς…
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;