Η λέξη παστράμι βγαίνει από την τουρκική pastirma και φτιάχνεται από βοδινό κρέας και συγκεκριμένα από το στήθος του ζώου. Για την ακρίβεια πρόκειται για ένα ιδιαίτερο αλλαντικό, το οποίο μοιάζει με παστουρμά, κυρίως στην όψη, αν και δεν έχει τόσα πολλά μπαχαρικά.
Δείτε που θα απολαύσετε αυτό το εξαιρετικό αλλαντικό μέσα σε λευκή μπαγκέτα από λιναρόσπορο εδώ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;