Ζουμερά, γλυκόξινα μπουτάκια κοτόπουλου! Σερβίρονται όμορφα και σε μπουφέ.
{loadposition likebox} {loadposition tweet}
ΥΛΙΚΑ (4 άτομα)
8 μπουτάκια κοτόπουλου (κοπανάκια)
3 κ.σ ξύδι μπαλσάμικο
3 κ.σ σόγια σος
3 κ.σ μέλι
2 κ.γ πάστα τσίλι ή λίγο ταμπάσκο (ανάλογα πόσο πικάντικα τα θέλουμε)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι.
2.Ψήνουμε το κοτόπουλο για περίπου 20 λεπτά ή μέχρι να είναι έτοιμο. Μπορείτε να το ψήσετε και στη σχάρα.
3.Όσο ψήνεται ζεσταίνουμε σε ένα κατσαρολάκι όλα τα υλικά για τη σάλτσα μας σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς.
4.Το αφήνουμε για περίπου 4 λεπτά.
5.Ρίχνουμε τη σάλτσα στο κοτόπουλο και το αφήνουμε για 1-2 λεπτά γυρνώντας το ώστε να γλασαριστεί με τη σαλτσούλα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;