Μια διαφορετική εκδοχή της bbq sauce. Γρήγορη, εύκολη και χωρίς ζάχαρη!
Αυτή η σάλτσα είναι τέλεια για το κρέας και γενικότερα για το ψήσιμο στη σχάρα… Τέλειο συνοδευτικό για πατάτες τηγανιτές, πιτούλες ακόμα και για σαλάτες!
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το σκόρδο, το κύμινο, και το μπούκοβο. Ανακατεύουμε για 1′. Ύστερα προσθέτουμε το κρασί και σιγοβράζουμε για 2′. Ανακατεύουμε με την κέτσαπ, το ξύδι και την σάλτσα σόγιας. Την αφήνουμε να σιγοβράσει 2 λεπτά επιπλέον. (Μπορεί να είναι έτοιμη και 2 ημέρες πριν, απλά την καλύπτουμε και την τοποθετούμε στο ψυγείο).
Διάρκεια: 10 λεπτά
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;