Το μπέργκερ στην πιο ελαφριά του εκδοχή. Επί της ουσίας πρόκειται για ανάλαφρη κοτοσαλάτα σερβιρισμένη μέσα σε ένα αφράτο ψωμάκι του μπέργκερ.
Φωτογραφία – Food Styling: ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΤΗ
Υλικά
2-3 ψωμάκια για μπέργκερ
1 φιλέτο κοτόπουλο, βρασμένο
1 κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
4-5 κλωναράκια μαϊντανό, ψιλοκομμένο
½ μήλο σε κυβάκια
χυμό από ½ λεμόνι
1 καρότο μικρό, τριμμένο
1 αβγό βραστό, σφιχτό
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά
5 κουτ. σούπας μαγιονέζα, μεγάλες
1 κουτ. γλυκού μουστάρδα
αλάτι, πιπέρι
Διαδικασία
Βήμα 1
Κομματιάζετε το βρασμένο κοτόπουλο μέσα σκαι σε ένα μπολ ή το κόβετε κυβάκια και το ανακατεύετε με όλα τα υπόλοιπα υλικά. Αφήνετε την κοτοσαλάτα στο ψυγείο να παγώσει.
Βήμα 2
Όταν θέλετε να σερβίρετε. Ζεσταίνετε τα ψωμάκια στην τοστιέρα και μοιράζετε τη σαλάτα σχηματίζοντας σαντουιτσάκια.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;