2009102115625_bigilla

Bigilla Πικάντικη κρέμα φασολιών

22 Φεβρουαρίου 201219:25

2009102115625_bigillaBigilla Πικάντικη κρέμα φασολιών από την Μάλτα


{loadposition likebox}   {loadposition tweet}

συστατικά½ κιλό φασολάκια πλατιά

½ φλιτζάνι ελαιόλαδο

1 λεμόνι

1 μικρή καυτερή πιπερίτσα

8 σκελίδες σκόρδο

1 ματσάκι μαϊντανό

λίγη φρέσκια μέντα

αλάτι οδηγίες

1.Βάλτε τα φασόλια σε νερό από το προηγούμενο βράδυ, αλλάζοντας το νερό τουλάχιστον 3 φορές.

2.Βράστε τα φασόλια σε νερό για μιάμιση ώρα και μετά στραγγίξετέ τα. Πολτοποιήστε τα.

3.Προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε. Σερβίρετέ το κρύο ή ζεστό σα σνάκ, πάνω σε ψωμί ή σαν ντιπ.

Από το βιβλίο “Μαγειρεύοντας με τον Peter – οι καλύτερες συνταγές από τα δύο πρώτα του βιβλία”, του Peter Dacoutros. Εκδόσεις Klabb Kotba Maltin.

http://www.gourmed.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr