Κρεμώδης σπιτικός πουρές από την Δανία με το ιδιαίτερο άρωμα του blue cheese
Συστατικά συνταγής
Βράζουμε τις πατάτες μαζί με το θυμάρι. Αφού βράσουν τις θρυμματίζουμε με ένα πιρούνι. Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το γάλα με το Βιτάμ. Λίγο πριν πάρουν βράση προσθέτουμε το blue cheese θρυμματισμένο και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το μείγμα στις πατάτες και ανακατεύουμε μέχρι να αποκτήσει ο πουρές μας κρεμώδη υφή. Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και αλάτι και ανακατεύουμε ξανά. Σερβίρουμε στολίζοντας με φρέσκο θυμάρι και μια φέτα lime.
http://www.lovecooking.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;