Μοναδικό πιάτο που αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις.
Για το ψαρονέφρι
Για το ψαρονέφρι
Ανακατεύουμε τη σκόνη τσίλι, την κανέλα, το πιπέρι και το αλάτι. Πασπαλίζουμε το ψαρονέφρι και το κόβουμε σε 12 κομμάτια. Προθερμαίνουμε ένα αντικολλητικό σκεύος σε μέτρια φωτιά. Με ένα πινέλο αλείφουμε με το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τις φέτες από το ψαρονέφρι και ψήνουμε για 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι το επιθυμητό ψήσιμο.Σερβίρουμε όσο είναι ζεστό με τη σάλτσα. Συνοδεύουμε με κου-κους ή ρύζι
Διάρκεια: Προετοιμασία 5 λεπτά,μαγείρεμα 20 λεπτά
http://www.lovecooking.gr
www.mpatsakidis.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;