Βοδινό bourguignon
συστατικά
Μαρινάρετε το κρέας σε κρασί, λάδι, θυμάρι και πιπέρι για 1 ώρα σε θερμοκρασία δωματίου ή ολονυκτίς στο ψυγείο. Σε μεγάλο τηγάνι, μαγειρέψτε το μπείκον μέχρι να μαλακώσει. Προσθέστε το σκόρδο και το κρεμμύδι και σωτάρετε μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέστε τα μανιτάρια και μαγειρέψτε τα μέχρι να μαλακώσουν. Στραγγίξτε το κρέας φυλλάσωντας υγρό. Τοποθετήστε το κρέας σε χαμηλή φωτιά και σκορπίστε αλεύρι μέχρι να καλυφθεί καλά. Προσθέστε το μείγμα μανιταριών και ρίξτε τη μαρινάτα που έχετε φυλάξει. Μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για 8-9 ώρες.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;