Βραζιλιάνικη βραδιά και καρναβάλι χωρίς Καϊπιρίνια δεν γίνεται.
Συστατικά συνταγής
Οδηγίες συνταγής
Βάζουμε το λάιμ και τη ζάχαρη σε ένα ποτήρι.
Διαλύουμε το λάιμ και τη ζάχαρη με το ειδικό ξύλινο γουδοχέρι που συνοδεύεται συνήθως με την κασάσα. Αν δεν έχουμε το κάνουμε με ένα κουταλάκι. Πρέπει να προσπαθήσουμε να διαλυθεί η ζάχαρη.
Προσθέτουμε την κασάσα, τον πάγο, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;