Σφυρίδα Ceviche
Υλικά
- · 1 κιλό πολύ φρέσκο φιλέτο μεγάλου ψαριού (συναγρίδα, σφυρίδα, τόνος)
- · ½ φλιτζάνι χυμό λάιμ και όχι λεμόνι!
- · 2 κουταλιές της σούπας πολύ ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά
- · 2 κουταλιές της σούπας πολύ ψιλοκομμένη κίτρινη πιπεριά
- · 1 ½ κουταλιά τριμμένο ξερό κρεμμύδι στραγγισμένο
- · 2 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- · 1 κοφτό κουταλάκι καλό θαλασσινό αλάτι
- · ½ κουταλάκι κόλιανδρο σε σκόνη
Εκτέλεση
Κόβουμε το ψάρι σε κομμάτια των 4-5 εκ. Και το βάζουμε σ’ ένα μπολ. Ραντίζουμε μ’ όλα τα υπόλοιπα υλικά και αφήνουμε να μαριναριστεί στο ψυγείο για 2 ώρες maximum. Σερβίρουμε γαρνίροντας με φύλλα μαϊντανού και δυόσμου.
www.lovecooking.gr