Σφυρίδα Ceviche

15 Φεβρουαρίου 201022:00

sfurida_cevicheΣφυρίδα Ceviche

Υλικά

  • · 1 κιλό πολύ φρέσκο φιλέτο μεγάλου ψαριού (συναγρίδα, σφυρίδα, τόνος)
  • · ½ φλιτζάνι χυμό λάιμ και όχι λεμόνι!
  • · 2 κουταλιές της σούπας πολύ ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά
  • · 2 κουταλιές της σούπας πολύ ψιλοκομμένη κίτρινη πιπεριά
  • · 1 ½ κουταλιά τριμμένο ξερό κρεμμύδι στραγγισμένο
  • · 2 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • · 1 κοφτό κουταλάκι καλό θαλασσινό αλάτι
  • · ½ κουταλάκι κόλιανδρο σε σκόνη

Εκτέλεση

Κόβουμε το ψάρι σε κομμάτια των 4-5 εκ. Και το βάζουμε σ’ ένα μπολ. Ραντίζουμε μ’ όλα τα υπόλοιπα υλικά και αφήνουμε να μαριναριστεί στο ψυγείο για 2 ώρες maximum. Σερβίρουμε γαρνίροντας με φύλλα μαϊντανού και δυόσμου.

 www.lovecooking.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr