Μια ομελέτα πραγματικό έργο τέχνης. Εύκολη, γρήγορη και οικονομική θα δημιουργήσει μεξικάνικη ατμόσφαιρα με τη συνοδεία μιας Cerveza ( μπύρα) με λεμονάκι στο χείλος και μια σακούλα νάτσος και θα ενθουσιάσει τους πάντες.
Ανακατεύουμε τα αυγά, το αλάτι και το πιπέρι. Λιώνουμε το βούτυρο σ’ ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι. Προσθέτουμε το μαϊντανό και το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν. Ρίχνουμε στο τηγάνι τα αυγά και τηγανίζουμε για 7 λεπτά.
Προσθέτουμε το μισό τυρί και συνεχίζουμε για άλλα 3 μέχρι να λιώσει.
Καθαρίζουμε το αβοκάντο και το κόβουμε σε λωρίδες.
Το περιχύνουμε με το χυμό του λεμονιού και το αφήνουμε στην άκρη. Πασπαλίζουμε την ομελέτα με το υπόλοιπο τσένταρ. Διακοσμούμε βάζοντας συμμετρικά τις φέτες του αβοκάντο και τις ελιές, μια φέτα λεμόνι στη μέση κι αν θέλουμε πάνω του μια κουταλιά παχύρρευστη σάλτσα μπάρμπεκιου.
http://www.lovecooking.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;