Πατάτα ψητή με chili
Υλικά
Εκτέλεση
Τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο τις πατάτες πολύ καλά και τις ψήνουμε σε φούρνο στους 200 βαθμούς για 90 λεπτά. Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο στο ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσουν και προσθέτουμε τα μανιτάρια. Ανακατεύουμε και αφήνουμε μέχρι να εξατμισθούν τα υγρά. Προσθέτουμε τη σκόνη chilli και το κύμινο. Συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 1-2 λεπτά, ανακατεύοντας πάντα. Ρίχνουμε τη ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και τα φασόλια. Μαγειρεύουμε για μισή ώρα ή μέχρι να πήξει η σάλτσα μας. Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο από τις πατάτες και με ένα μαχαίρι κάνουμε μία κάθετη τομή. Με ένα κουτάλι ανοίγουμε την πατάτα και γεμίζουμε με το chilli λαχανικών. Πασπαλίζουμε με μία κουταλιά της σούπας τριμμένο τυρί και σερβίρουμε.
www.lovecooking.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;