Viva Mexico
Συστατικά συνταγής
Για το τσίλι
Οδηγίες συνταγής
Σοτάρουμε στο μισό καλαμποκέλαιο το κρεμμύδι και τις πιπεριές σε καρέ και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε την καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε ½ μπουκάλι μπύρα. Ανοίγουμε τα κόκκινα και μαύρα φασόλια. Στραγγίζουμε την κονσέρβα με τα κόκκινα φασόλια. Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε με το υπόλοιπο καλαμποκέλαιο τα τηγανητά φασόλια μέχρι να αρχίσουν να λιώνουν Τα αλέθουμε να γίνουν ένας σφικτός πολτός.
Προσθέτουμε στα λαχανικά, τη ντομάτα κονκασέ, το χυμό ντομάτας, τα φασόλια, τα μαύρα φασόλια με το υγρό τους, τα βερίκοκα και τον πολτό. Προσθέτουμε το κύμινο, το πιπέρι καγιέν, το τσίλι σκόνη, λίγη από τη σάλτσα με μεξικάνικο κόκκινο τσίλι και αλάτι. Ανακατεύουμε και βράζουμε για λίγο μέχρι να χυλώσει. Σερβίρουμε σε μπολ με τριμμένο τυρί και ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;