Συνεχίζουμε το ταξίδι μας στο Μεξικό με ακόμη ένα κλασσικό μεξικάνικο πιάτο…συνοδεύστε το με μία παγωμένη μαργαρίτα!
{loadposition likebox} {loadposition tweet}
Τα υλικά μας
για τα Chimichagas
2 κονσέρβες κόκκινα φασόλια
6 τορτίγιες
3 ντομάτες ψιλοκομμένες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένo
Τσίλι σε σκόνη
2 πράσινες πιπεριές χοντροκομμένες
2 κόκκινες πιπεριές χοντροκομμένες
1 κούπα τριμμένο τσένταρ
Λίγο ελαιόλαδο
Ταμπάσκο
Αλάτι
Για το Μεξικάνικο Ρύζι
2 κούπες κίτρινο ρύζι
1 κούπα καλαμπόκι
½ κούπα κονσέρβα κόκκινα φασόλια
1 ντομάτα ψιλοκομμένη
1 μέτρια πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 μέτρια κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
½ κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
Μανιτάρια
Ταμπάσκο
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι
Πάπρικα
Για την sour cream
1 κούπα κρέμα γάλακτος παχύρευστη
Χυμό μισού λεμονιού
1 γιαούρτι αγελαδινό πλήρες
Διάβασε τη συνταγή στο myfunkycook.blogspot.com
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;