Corn dogs
Υλικά
Εκτέλεση
Λαδώνουμε ένα τηγάνι γκριλ με ραβδώσεις και ψήνουμε για 5 λεπτά τα λουκάνικα μέχρι να ροδίσουν ελαφρά. Τα βάζουμε σ’ ένα πιάτο να κρυώσουν και στη συνέχεια τα περνάμε σε ξυλάκια.Σ’ ένα πιάτο στρώνουμε 3 κουταλιές αλεύρι και κυλάμε πάνω τα λουκάνικα. Τινάζουμε το περιττό αλεύρι. Σ’ ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε αρκετό λάδι για τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή θερμο κρασία. Αναμιγνείουμε το καλαμποκάλευρο, το αλεύρι, 2 κουταλιές καλαμποκέλαιο, το μπέικιν, το πιπέρι, και ¾ κουταλάκι αλάτι. Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά και ανακατεύουμε καλά και τέλος προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος χτυπημένη. Αδειάζουμε ένα μέρος απ’ το μείγμα σ’ ένα ψηλό ποτήρι, βουτάμε μέσα ένα ένα τα ξυλάκια για να ντυθούν με το μείγμα και στην συνέχεια τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν. Τα ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί και τα σερβίρουμε σε πιατέλα μαζί με 2 μικρά μπολάκια που το ένα έχει μουστάρδα και το άλλο κέτσαπ.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;