Παπαρδέλες με σπαράγγια, μυρωδικά και cottage τυρί
Συστατικά συνταγής
* Αν δεν έχουμε παπαρδέλες, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ταλιατέλες λιγκουίνι και γενικά φαρδιά ζυμαρικά.
** Αν δεν έχουμε κότατζ τυρί μπορούμε να τρίψουμε με τα χέρια μας ανθότυρο
Οδηγίες συνταγής
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα σπαράγγια, τα παντζάρια, το ελαιόλαδο, το κότατζ, το ψιλοκομμένο σκόρδο , τον βασιλικό και τέλος το κουκουνάρι αφού το έχουμε καψαλίσει για 1 – 2 λεπτά στο τηγάνι.
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες. Σουρώνουμε τις παπαρδέλες και τις ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε τα υλικά του μπολ, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.
www.lovecooking.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;