Η Ξάνθη είναι γνωστή και για την μπουγάτσα της, κάθε μέρα εκαντοντάδες χιλιάδες θερμίδες και λαδοκαταστάσεις πάνε τους Ξανθιώτες στην δουλειά τους. Το τελευταίο διάστημα όμως, λίγο το ποδήλατο, λίγο οι αγώνες βουνού και λίγο τα σχοινιά που κρέμονται από ταβάνια και προσπαθούν να τα ανέβουν όλοι, το πρωινό έγινε πιο απαιτητικό ως προς την ποιότητα.
Εμείς γυρίσαμε την πόλη, δοκιμάσαμε και σας παρουσιάζουμε 4 “Σαντουιτσάρες” που πάνε σε άλλη διάσταση το να “είχαμε ακόμη ένα”
Ψωμί ψημένο το πρωί στο κατάστημα με Ζαμπόν και Κασέρι στρωμένα σε φρέσκια ντομάτα και μαρούλι με πινελιές σως μουστάρδας
Χωριάτικο Ζυμωτό με προζύμι ψωμί ψημένο μέσα στο ίδιο το κατάστημα, ξεροψημένο μπέικον, Guacamole (Κρέμα αβοκάντο χειροποίητη), Aioli (σως χειροποίητη) με φρέσκα ντοματούλα και μαρουλάκι
Αφράτη Γαλλική Μπακέτα που λιώνει στο στόμα με καπνιστή μπριζόλα , μανούρι, ντομάτα, μαγιονέζα και μαρούλι
Γαλοπούλα, καπνιστή φουαντρέ, γκούντα λαιτ, ντομάτα, φιλαδέλφεια, μαρούλι ( σε ψωμάκι στρόγγυλο πολύσπορο)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;