Η crem anglais συνηθίζεται σαν βάση για μπαβαρουάζ αλλά και διάφορα άλλα γλυκά καθώς αποτελεί βασική συνταγή της ζαχαροπλαστικής!
Συστατικά συνταγής
Τοποθετούμε το γάλα και την κρέμα γάλακτος σε ένα κατσαρολάκι. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την ζάχαρη και τους κρόκους. Ύστερα ρίχνουμε λίγο λίγο από αυτό το μείγμα στο γάλα και ανακατεύουμε. Το βάζουμε στην φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς. Πριν αρχίσει να βράζει κατεβάζουμε από την φωτιά και το αδειάζουμε σε ένα άλλο σκεύος. Δοκιμάζουμε την υφή της κρέμας με ένα κουταλάκι.
Διάρκεια: 10 λεπτά
http://www.lovecooking.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;