Εκπαίδευση στο Δημαρχείο Ξάνθης για την Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση

21 Μαρτίου 201522:32

Στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής του ο Δήμος Ξάνθης, σήμερα Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015, στο Δημαρχείο, σε συνεργασία με την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, υλοποίησαν εκπαιδευτική δράση, για την πρόληψη υγείας με θέμα την Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση, για τους πολίτες, φορείς και συλλόγους.

20150320_125702Σκοπός της όλης προσπάθειας, όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Ξάνθης Χ. Δημαρχόπουλος είναι οι πολίτες, σε οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό χρειαστεί, να είναι σε θέση να προσφέρουν πρώτες βοήθειες, με ασφάλεια, στον συνάνθρωπο.

Τόνισε δε, ότι μερίδιο ευθύνης για την προστασία – την περιφρούρηση της υγείας του συνολικού πληθυσμού, από κινδύνους που ελλοχεύουν και την απειλούν, φέρουμε όλοι.

Στα πλαίσια αυτά, η εκπαίδευση κρίνεται απαραίτητη, γιατί η ζωή είναι σημαντική για όλους μας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr