Μια κλασική σαλάτα της Βαρκελώνης με το πολύτιμο για τον οργανισμό μας σπανάκι να μαγειρεύεται με ελαιόλαδο και να αρωματίζεται με το σκόρδο και τις αντζούγιες.
Συστατικά συνταγής
Οδηγίες συνταγής
Βάζουμε το σπανάκι σ’ ένα τηγάνι με καπάκι και το μαραίνουμε για 5 λεπτά με μια κουταλιά νερό.Το βγάζουμε από τη φωτιά και το πιέζουμε μ’ ένα πιρούνι σ’ ένα σουρωτήρι για να φύγουν τα περισσότερα υγρά.Σ’ ένα άλλο τηγάνι σοτάρουμε το σκόρδο στο ελαιόλαδο Προσθέτουμε τις αντζούγιες, το σπανάκι ψιλοκομμένο, το κουκουνάρι και τις σταφίδες. Αλατοπιπερώνουμε. Ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά για 15 λεπτά. Αν δούμε ότι σώνεται από νερό προσθέτουμε λίγο. Σερβίρουμε αμέσως.
Διάρκεια: 30 λεπτά
http://www.lovecooking.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;