Ένας εκπληκτικός συνδυασμός γλυκού και πικάντικου. Η μπύρα επεμβαίνει δραστικά στη γεύση και δίνει ένα εύγεστο αποτέλεσμα που δένει, με εξαιρετικό αποτέλεσμα, με τα φασόλια.
Συστατικά συνταγής
Για το σερβίρισμα
Βάζουμε τα φασόλια σε ένα μεγάλο μπολ με τα 2 μπουκάλια μπύρας και 5 κούπες νερό. Αφήνουμε να μουλιάσουν όλη τη νύχτα. Στραγγίζουμε τα φασόλια και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο σκεύος. Προσθέτουμε τα 4 μπουκάλια μπύρας και 2 κούπες νερό. Αφήνουμε να πάρουν μία βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε το σκεύος και μαγειρεύουμε για 1,5-2 ώρες. Ο χρόνος μαγειρέματος εξαρτάται από το πόσο σκληρά είναι τα φασόλια. Σε άλλο σκεύος σοτάρουμε τα λουκάνικα, σε μέτρια προς ψηλή φωτιά, για 8-10 λεπτά, μέχρι να γίνουν τραγανά και να βγάλουν το λίπος τους. Ρίχνουμε τα λουκάνικα στα φασόλια και κρατάμε το λίπος μέσα στο σκεύος. Επαναφέρουμε στη φωτιά και βάζουμε στο σκεύος, τα μανιτάρια, το κρεμμύδι, τις πιπεριές και το σκόρδο. Σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν και ακολούθως ρίχνουμε μέσα στο σκεύος με τα φασόλια. Προσθέτουμε τη ντομάτα και τα μπαχαρικά και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να ολοκληρωθεί το φαγητό. Σερβίρουμε τα φασόλια με ζεστές τορτίγιες, φέτες λάιμ και πασπαλίζουμε με τον κόλιανδρο και μία κουταλιά της σούπας Cottage cheese.
Διάρκεια: Προετοιμασία 12 ώρες ,μαγείρεμα 2 ώρες
http://www.lovecooking.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;