Ένα αυθεντικό κινέζικο πιάτο γεμάτο αρώματα και χρώματα!
{loadposition likebox} {loadposition tweet}
Περιγραφή Συνταγής
1.Ζεσταίνουμε το γουόκ, ή ένα βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
2.Βάζουμε τις γαρίδες στο γουόκ για 4′ μέχρι να ροδίσουν.
3.Ύστερα τις βάζουμε στην άκρη.
4.Προσθέτουμε τα λαχανικά και τα σοτάρουμε για 4-5′ να μαλακώσουν.
5.Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την σόγια sauce, το χυμό, την κέτσαπ και το διαλυμένο κορν φλάουρ.
6.Περιχύνουμε με τη σάλτσα τα λαχανικά και μαγειρεύουμε για 12′ περίπου.
7.Αν δούμε ότι στεγνώνει το φαγητό προσθέτουμε λίγο νερό.
8.Σερβίρουμε με ρύζι γιασμίν.
Συστατικά
1 κιλό γαρίδες μεγάλου μεγέθους
4 κ.τ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι κομμένο σε μικρά κομμάτια
1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε μικρά κομμάτια
1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε μικρά κομμάτια
1 κούπα ανανάς κομμένος σε μικρά κομμάτια
3 κ.τ.σ. σόγια sauce
3 κ.τ.σ. χυμός πορτοκάλι
1 κ.τ.σ. κέτσαπ
1 κ.τ.σ. κορν φλάουρ διαλυμένο σε νερό
πιπέρι
αλάτι
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;