Η ημέρα της 25ης Μαρτίου, η ημέρα του Ευαγγελισμού έχει καθιερωθεί στη συνείδησή μας, ως η μέρα που καταναλώνουμε μπακαλιάρο.
Στα Φαναράκια γνωρίζουν τη συνταγή και τα μυστικά για την προετοιμασία και το σερβίρισμα του καλύτερου μπακαλιάρου. Έτσι την Περασκευή, αμέσως μετά την παρέλαση, τα Φαναράκια, περιμένουν με ένα ειδικό μενού ημέρας και εκτός από τις υπόλοιπες, νηστίσιμες και μη λιχουδιές, υ πάρχει και ο μπακαλιάρος.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;