Υλικά:
σπορέλαιο
1 μέτριο κόκκινο κρεμμύδι καθαρισμένο και χοντροκομμένο
1 κολοκυθάκι πράσινο κομμένο σε κύβους
1/2 κίτρινη κολοκύθα αποφλοιωμένη και κομμένη σε κύβους
100γρ. μανιτάρια κομμένα στα τέσσερα
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
150γρ. κουνουπίδι, σπασμένο σε μπουκετάκια
600ml έτοιμη σάλτσα κάρυ
400ml νερό
Εκτέλεση:
Βάζουμε λίγο σπορέλαιο σε ένα μεγάλο τηγάνι και τηγανίζουμε το κρεμμύδι για 10 λεπτά. Βάζουμε τα υπόλοιπα λαχανικά μέσα στο τηγάνι μαζί με το κρεμμύδι και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε την έτοιμη σάλτσα κάρυ και σιγοβράζουμε για 25 -30 λεπτά, φροντίζοντας να μην βαρυψηθούν τα λαχανικά.
Εάν η σάλτσα μας πήξει περισσότερο από ότι πρέπει προσθέτουμε λίγο νερό μέχρι να πετύχουμε το σωστό δέσιμο. Καλή Όρεξη!
Σημ.: Μπορείτε να τροποποιήσετε αναλόγως τη συνταγή αυτή και να χρησιμοποιήσετε άλλα λαχανικά που διαθέτετε στο ψυγείο σας.
Πηγή:xs-recipes
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;