Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το βούτυρο, τη ζάχαρη, την κανέλα και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα με το φτερό για 5-6 λεπτά ώστε να αφρατέψει το βούτυρο.
Προσθέτουμε 2 κ.σ. από το αλεύρι, αλάτι, προσθέτουμε ένα ένα τα αβγά και χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα. Περιμένουμε να απορροφηθεί το πρώτο για να βάλουμε το επόμενο.
Σε ένα μπολ βάζουμε τα τριμμένα καρότα, το υπόλοιπο αλεύρι, το μπέικιν, το ινδοκάρυδο και ανακατεύουμε. Μεταφέρουμε στον κάδο του μίξερ και χτυπάμε για 10 δευτερόλεπτα.
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα 10×30 εκ. και βάζουμε μέσα το μείγμα.
Ψήνουμε για 40-50 λεπτά. Αφαιρούμε και αφήνουμε να κρυώσει καλά.
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr