Kotopoulo-me-kary-kai-taliolini_copy

Κοτόπουλο με κάρυ και ταλιολίνι

14 Μαρτίου 201204:00

Kotopoulo-me-kary-kai-taliolini_copyΚοτόπουλο με κάρυ και ταλιολίνι


{loadposition likebox}   {loadposition tweet}

υλικά

για 4 άτομα

400 γραμμ. ταλιολίνι ή κινέζικα ρυζομακάρονα*

1 κ. σούπας σπορέλαιο

1 κρεμμύδι, κομμένο σε ροδέλες

4 σκελίδες σκόρδου, κομμένες σε φέτες

1 κ. καφέ κουρκουμά, σε σκόνη

2 κ. σούπας κάρυ (ή πάστα κόκκινου κάρυ*)

400 ml γάλα ινδικής καρύδας

200 ml ζωμός κότας

350 γραμμ. μαγειρεμένο κοτόπουλο (βραστό ή ψητό), σε κομματάκια

½ κ. καφέ καστανή ζάχαρη

2 κ. καφέ σόγια (ή σάλτσα ψαριού*)

χυμός από ½ λάιμ

 

Για το σερβίρισμα:

2 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα διαγωνίως στα τέσσερα

1 πιπερίτσα τσίλι, χωρίς σπόρια, κομμένη στη μέση

2 κ. σούπας φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο

1 λάιμ, κομμένο στα οκτώ

Οδηγίες στο HomeFood.gr

http://mpatzakidis.gr/

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr