Κοτόπουλο με κάρυ και ταλιολίνι
{loadposition likebox} {loadposition tweet}
υλικά
για 4 άτομα
400 γραμμ. ταλιολίνι ή κινέζικα ρυζομακάρονα*
1 κ. σούπας σπορέλαιο
1 κρεμμύδι, κομμένο σε ροδέλες
4 σκελίδες σκόρδου, κομμένες σε φέτες
1 κ. καφέ κουρκουμά, σε σκόνη
2 κ. σούπας κάρυ (ή πάστα κόκκινου κάρυ*)
400 ml γάλα ινδικής καρύδας
200 ml ζωμός κότας
350 γραμμ. μαγειρεμένο κοτόπουλο (βραστό ή ψητό), σε κομματάκια
½ κ. καφέ καστανή ζάχαρη
2 κ. καφέ σόγια (ή σάλτσα ψαριού*)
χυμός από ½ λάιμ
Για το σερβίρισμα:
2 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα διαγωνίως στα τέσσερα
1 πιπερίτσα τσίλι, χωρίς σπόρια, κομμένη στη μέση
2 κ. σούπας φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
1 λάιμ, κομμένο στα οκτώ
Οδηγίες στο HomeFood.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;