Μία παραδοσιακή και γευστική κινέζικη σάλτσα με ρύζι
Συστατικά συνταγής
Οδηγίες συνταγής
Κόβουμε σε κύβους τα φιλέτα, τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα μικρή με λίγο νερό. Μόλις πιουν το νερό, τα σβήνουμε με το λεμόνι ή το κρασί και μετά από μια βράση, βάζουμε λίγο λάδι, αλατοπιπερώνουμε και τα αφήνουμε να ροδοκοκκινίσουν. Κατεβάζουμε από την φωτιά και τα αφήνουμε στην άκρη.
Κόβουμε τις πιπεριές, τα κρεμμύδια, το λάχανο, το σκόρδο και τις ντομάτες σε μακρόστενα μπαστούνια και τα βάζουμε σε ξεχωριστά πιάτα στην άκρη. Ζεσταίνουμε σε άλλη κατσαρόλα το λάδι, ρίχνουμε τα κρεμμύδια, τις πιπεριές το λάχανο και το σκόρδο, αλατοπιπερώνουμε και τα αφήνουμε να μαραθούν λίγο. Έπειτα ρίχνουμε τις ντομάτες, τη ζάχαρη και το κρέας. Αφήνουμε μέχρι η ντομάτα να γίνει σάλτσα για περίπου 10-15 λεπτά. Βράζουμε το ρύζι.
Σερβίρουμε ζεστό, πασπαλίζοντας με τριμμένη παρμεζάνα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;