Λουκάνικα με λαχανικά
ΥΛΙΚΑ
Μελιτζάνες χονδροκομμένες
Κολοκυθάκια «
Πιπεριές κέρατο «
Φασολάκια κομμένα γύρο στους 5 πόντους ( να μην είναι ολόκληρα και μεγάλα σε σχέση με τα άλλα υλικά ) .
Ντομάτες 3 χονδροκομμένες χωρίς τους σπόρους .
Λίγα ντοματίνια τσέρι κομμένα στα δύο .
Κρεμμύδια φρέσκα ένα ματσάκι η 3 ξερά χονδροκομμένα .
Λουκάνικα χωριάτικα ένα .
Σκελίδες σκόρδου 2 ψιλοκομμένες η λιωμένες .
Πατάτες 2 μεγάλες χονδροκομμένες .
Αλάτι , πιπέρι , λίγο δυόσμο , λίγο μαϊντανό , λάδι για το τηγάνισμα .
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τα υλικά των τριών πρώτων είναι σε ίσες ποσότητες ενώ τα φασολάκια στο μισό .
1) Τηγανίζουμε όλα τα υλικά μαζί η και ξεχωριστά το καθένα για 10 λεπτά , τα αλατίζουμε και τα πιπερώνουμε .
2) Παίρνουμε το λουκάνικο , βγάζουμε την μεμβράνη και με το υλικό του φτιάχνουμε μικρά μπαλάκια ,τα βράζουμε σε νερό για 5 λεπτά για να διαλυθούν τα λύπη τους και να φύγει το περίσσιο αλάτι που περιέχουν .
3) Όλα τα υλικά μαζί και τα λουκάνικα τα ανακατεύουμε καλά και προσεκτικά και τα τοποθετούμε σε ρολό ψησίματος .
Δένουμε το ρολό από την μία πλευρά προσθέτουμε λίγο λάδι , λίγο αλάτι , τον δυόσμο , λίγο μαϊντανό , δένουμε και από την άλλη πλευρά , κάνουμε μία οπή με μία καρφίτσα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 40 – 50 λεπτά στους 180 βαθμούς .
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;