Υλικά για 8 άτομα60 γρ. βούτυρο
60 ml. ελαιόλαδο
900 γρ. άσπρα μανιτάρια
Αλάτι 1/2 κ.γ.
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1/2 κ.γ.
120 ml Βourbon
3 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
1/4 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
θυμάρι 2 κ.γ.
Εκτέλεση
Τοποθετούμε το βούτυρο και το ελαιόλαδο σε ενα βαθύ τηγάνι και τα αφήνουμε να κάψουν σε μέτρια φωτιά.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια,αλάτι και πιπέρι.Μαγειρεύουμε για 12-15 λεπτά ανακατεύοντας συχνά μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια και να εξατμιστούν τα περισσότερα υγρά.
Προσθέτουμε το bourbon και μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε το σκόρδο, τον μαϊντανό και το θυμάρι. Ανακατεύουμε καλά και μαγειρεύουμε για ακόμη 2-3 λεπτά.
Πηγή : cookbox.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;