Αυτό το εύκολο και γευστικό πιάτο μας έρχεται από τη Νέα Ορλεάνη και είναι πρόταση των φοιτητών του πανεπιστημίου Rollins.
Συστατικά συνταγής
Από τα βασικά υλικά
Οδηγίες συνταγής
Σε ένα αντικολλητικό σκεύος με καπάκι βάζουμε τις πατάτες, τα κρεμμύδια, αλάτι, πιπέρι και τα ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το ζωμό λαχανικών, το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού. Σκεπάζουμε το σκεύος και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά. Ανακατεύουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 15 λεπτά. Ακολούθως προσθέτουμε το μπέικον και τα λουκάνικα πάνω από τις πατάτες και επαναλαμβάνουμε το ψήσιμο για 15 λεπτά. Αφαιρούμε το καπάκι και ανακατεύουμε το περιεχόμενο. Ολοκληρώνουμε το ψήσιμο για 10 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια του φαγητού. Σερβίρουμε όσο είναι ζεστό και συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα.
Διάρκεια: Προετοιμασία 10 λεπτά, μαγείρεμα 55 λεπτά όπως αναφέρει το www.lovecooking.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;