Σαλάτα mexicana
Υλικά
Εκτέλεση
Σε μια βαθιά σαλατιέρα ρίχνετε το καλαμπόκι, τα φασόλια, το σέλερι, το κρεμμύδι, τις πιπεριές και τις ντομάτες. Σε ένα σέικερ, χτυπάτε το ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο, το λεμόνι, τη ρίγανη και το αλάτι. Με αυτό το μείγμα περιχύνετε τα υλικά που υπάρχουν στη σαλατιέρα. Σκεπάζετε τη σαλάτα και την τοποθετείτε στο ψυγείο για 30 περίπου λεπτά. Σερβίρεται κρύα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;