Κι όμως είναι αλήθεια αυτό το υπέροχο επιδόρπιο είναι φτιαγμένο με μπύρα και κακάο. Υπέροχος συνδυασμός με εξαιρετικό αποτέλεσμα από την Αμερική.
Συστατικά συνταγής
Σε ένα σκεύος ζεσταίνουμε τη μπύρα μαζί με το βούτυρο μέχρι να λιώσει Αφήνουμε να πάρει μία βράση και αφαιρούμε από τη φωτιά. Προσθέτουμε το κακάο και τη ζάχαρη. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη sour cream, το αυγό με τη βανίλια και προσθέτουμε το μείγμα, στο σκεύος με τη μπύρα. Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το baking powder και το προσθέτουμε στο μείγμα σιγά-σιγά, ανακατεύοντας μέχρι να φτιάξουμε ένα ομοιογενή χυλό. Αλείφουμε με βούτυρο και πασπαλίζουμε με αλεύρι φορ μάκια για muffins. Μοιράζουμε το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 25 λεπτά. Στολίζουμε με καραμέλα και σερβίρουμε σε θερμο κρασία δωματίου.
Διάρκεια: Προετοιμασία 10 λεπτά, μαγείρεμα 25 λεπτά
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;