Θρεπτικό και υγιεινό φαγάκι με έναν συνδυασμό ασιατικών λαχανικών με μωρά καλαμπόκια, βλαστάρια μπαμπού, φύτρες φασολιών και νεροκάστανα.
ΥΛΙΚΑ
1 κονσέρβα ανάμικτα ασιατικά λαχανικά
250γρ. νουντλς ρυζιού
1 κουτ.σουπ. σησαμέλαιο
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδου
3 κουτ.σουπ. σως σόγιας
3 κουτ.σουπ σως γλυκού τσίλι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Ξεπλένουμε πολύ καλά σε κρύο νερό τα λαχανικά της κονσέρβας και τα στραγγίζουμε.
Βράζουμε τα νουντλς σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους.
Κόβουμε το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες και ψιλοκόβουμε το σκόρδο.
Σε ένα γουόκ ή βαθύ τηγάνι σε μέτρια εστία, ζεσταίνουμε το σησαμέλαιο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα ανάμικτα ασιατικά λαχανικά για περίπου 5 λεπτά.
Ρίχνουμε τα βρασμένα νουντλς αφού τα έχουμε στραγγίξει καλά τη σως σόγιας και τη σως γλυκού τσίλι
Συνεχίζουμε το σοτάρισμα ανακατεύοντας γρήγορα για 1-2 λεπτά…
…και σερβίρουμε
Καλή μας όρεξη!!!
Πηγή : ligouritsa.blogspot.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;